Welkom bij de Pedicurepraktijk Dorine de Jong. Hét adres in Maastricht waar je terecht kunt voor een professionele SPORT en MEDISCH pedicurebehandeling in een sfeervol ingerichte praktijk. Wil je alleen een gewone- of medische voetbehandeling of heb je door sporten problemen aan je voeten of benen gekregen, dan is deze praktijk de aangewezen plek om je te laten behandelen. Je nagels laten lakken of een lekkere voetmassage: het kan allemaal in onze praktijk.

Rug en/of nekklachten

Onze voeten dragen ons dagelijks van A naar B. Iets wat we volstrekt vanzelfsprekend vinden. Maar wist u dat, als u beschadigde voeten heeft, u vaak ongemerkt uw houding verandert, waardoor er vervolgens ook rug- en/of nekklachten kunnen ontstaan? Gezonde voeten vormen de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam.

Preventief uw voeten laten verzorgen door een gecertificeerd medisch pedicure of sportpedicure is dus geen overbodige luxe. Een (medische) pedicurebehandeling bij Pedicurepraktijk Dorine de Jong zorgt niet alleen voor mooie verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals pijnlijk eelt, likdoorns of nagelproblemen. Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, sporters en mensen met een nagelafwijking, diabetes, reuma of een andere auto-immuunziekte..

Afspraak maken?

Voor een professionele voetenbehandeling bent u bij Medisch en Sport Pedicurepraktijk Dorine de Jong aan het juiste adres. U kunt het beste een afspraak maken door te bellen met 06 5392 2120 of een mail te sturen naar praktijk@dorinepedicure.nl

Afspraak maken Alle behandelingen

procert-wit
provoet
scas